Policlinica din Motru, vândută cabinet cu cabinet

Ambulatoriul din Motru este vândut cabinet cu cabinet! Încă o cameră va fi scoasă la licitație în această primăvară. Un medic psiholog este interesat să lucreze acolo și a solicitat un spațiu. Consilierii locali au aprobat deja hotărârea prin care stabilesc scoaterea la licitație a unei camere.

Prețul minim urmează să fie stabilit de un evaluator. “Se aprobă vânzarea prin licitație publică cu strigare a camerei 78, etajul II, respectiv lot 68, din Ambulatoriu Motru, proprietate privată a Municipiului Motru, în suprafață utilă de 32 de metri pătrați, împreună cu cota indiviză teren afferent în procent de 1,85% din suprafața de teren aferentă întregului imobil și 1,91% cotă părți comune din total părți comune imobil”, se arată în hotărârea de Consiliu Local.

De ani buni, Ambulatoriul din Motru a fost vândut bucată cu bucată, cameră cu cameră. Aproape toate cabinetele au fost vândute medicilor și mulți nici nu au avut bani să investească în modernizarea acestora. Autoritățile au anunțat că vor obține fonduri pentru ridicarea unui Ambulatoriu nou în curtea spitalului.

Vizualizări: 4,021

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: