Droguri și cuțite la Balul Bobocilor

Jandarmii din Vâlcea au intervenit la o petrecere organizată de tineri, la Balul Bobocilor, unde au depistat doi tineri care aveau asupra lor droguri „cristal” și arme albe.

În cadrul evenimentului „Balul Bobocilor" organizat la un restaurant din Râmnicu Vâlcea, jandarmii au intervenit, sâmbătă noaptea, pentru a gestiona o situație ce implica doi tineri surprinși având asupra lor substanțe interzise și obiecte periculoase.

„Pe parcursul evenimentului, doi tineri au atras atenția autorităților manifestând un comportament suspect. Jandarmii vâlceni i-au legitimat pentru a evalua situația și pentru a stabili motivele comportamentului lor. În urma controlului corporal preventiv efectuat, s-a constatat că unul dintre tineri purta asupra sa, ascunse în încălțăminte, substanțe suspecte, presupuse a fi interzise de legislația în vigoare. Cei doi tineri au declarat că aceste substanțe, cunoscute stradal sub denumirea de „Cristale”, erau destinate consumului propriu”, transmit, luni, reprezentanții Jandarmeriei Vâlcea.

Ulterior, într-un alt punct al evenimentului, jandarmii au descoperit asupra altor doi tineri cu vârste de 19, respectiv 21 de ani, un cuțit cu lamă pliabilă și un spray lacrimogen, obiecte periculoase care erau ingenios ascunse în interiorul hainelor, mai anunță jandarmii din Vâlcea. 

Vizualizări: 3,932

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: