Drumarii se pregătesc de iarnă

Iarna este tot mai aproape, iar drumarii se pregătesc intens pentru a face față noului sezon. Conform DRDP Craiova, contractele subsecvente pentru toate cele șase secții de drumuri naționale au fost semnate.

Pe raza drumurilor naționale din subordinea DRDP Craiova, vor acționa un număr de 430 de utilaje specializate, 104 dintre acestea fiind utilaje proprii și 326 închiriate, în caz de nevoie, acestea se pot suplimenta, la cerere, cu încă 123 de utilaje specializate.

”DRDP Craiova are în depozite, la această dată, asigurat peste 50% din necesarul de 35.000 de tone de material antiderapant prevăzut în planul de iarnă, fiecare secție având asigurate stocurile conform perioadei actuale, putând lansa comenzi atunci când situația o impune. Utilajele specializate pentru intervenții pe timpul ierni 2021-2022 sunt locate în cele 41 de baze de deszăpezire și 17 puncte de sprijin amplasate pe drumurile naționale aflate în administrare”, transmite DRSP Craiova.

Până la această dată au fost emise ordinele de intrare în baze pentru o parte a utilajelor unde există riscul apariției poleiului, restul utilajelor vor intra în baze în funcție de condițiile meteo.

Vizualizări: 512

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: