DSP închide brutăria unde sunt cazuri de Covid

Direcția de Sănătate Publică Gorj a suspendat activitatea unei brutării din comuna Bălești, după ce doi salariați au fost confirmați cu Covid. Unul este internat la Secția Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu. Celălalt a murit, din păcate, prezența virusului fiind confirmată după necropsie. Bărbatul avea doar 37 de ani.

„S-a constatat că nu au fost respectate măsurile de prevenire și combatere a îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2, motiv pentru care a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 30.000 de lei. De asemenea, au fost impuse termene și recomandări, iar până la remedierea deficiențelor constatate a fost emisă o decizie de suspendare a activității“, a transmis DSP Gorj.

În ultimele 24 de ore au fost cinci infectări noi în Gorj. Până astăzi, 26 august 2021, ora 14.00, s-au primit 142.049 doze vaccin anti-Covid și au fost administrate 135.488.

953 de cazuri noi de COVID și 17 decese au fost înregistrate în ultimele 24 de ore la nivel național. 228 de pacienți sunt internați la ATI.

Vizualizări: 1,944

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: