Dublă crimă sau crimă și sinucidere în Gorj? update: A murit și copilul

Vești îngrozitoare vin din comuna Bălești, județul Gorj. O polițistă și mama ei au fost găsite fără suflare. Sunt două ipoteze luate în calcul, fie este vorba de o crimă urmată de sinucidere, fie de o dublă crimă. Femeia era polițistă la TF, Delia Lăpădat.

Sesizarea ajunsă la poliție este că tânăra polițistă și-a ucis mama și apoi s-a sinucis, dar nu este exclus să avem de-a face cu o dublă crimă. Soțul polițistei decedate este și el polițist la Mătăsari, Constantin Lăpădat. Potrivit unor surse, tânăra era în concediu de maternitate. Și fiul acesteia a fost rănit, fiind dus la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii sunt la fața locului la această oră și efectuează cercetări.

update, ora 20.00: Și copilul polițistei, de numai șase luni, a murit la spital. Avem de-a face, cel mai probabil, cu o dublă crimă urmată de o sinucidere.

PRECIZARE IPJ Gorj


Având în vedere interesul mass-media în ceea ce privește evenimentul din comuna Bălești, Compartimentul de Informare și Relații Publice al IPJ Gorj este abilitat să comunice următoarele:

Astăzi, în jurul orei 19.00, un polițist, din cadrul Postului de Poliție comunal Mătăsari, a sesizat, prin apel 112, că soția sa, agent de poliție la TF Tg.-Jiu, încadrată în 2006, și-a împușcat mortal mama, în zona toracelui, după care s-a împușcat în cap, folosind pistolul din dotarea acestuia.

Deplasându-se la fața locului, în comuna Bălești, sat Ceauru, județul Gorj, în interiorul locuinței, polițiștii au găsit și un minor, în vârstă de 6 luni, care a fost transportat la spital, cu leziuni în zona capului.

Polițista a fost găsită cazută, lângă ușa de la intrarea în locuință, cu pistolul lângă ea, iar mama acesteia într-o cameră, în pat.

La acest moment, polițiștii efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului de caz, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii acestui evenimet.

Precizăm că polițista a fost testată psihologic ultima dată în luna mai a anului 2017, înainte de a intra în concediu maternal.

Polițistul deținea pistolul la domiciliu, conform prevederilor legale, iar ultimul control a fost efectuat la locuința acestuia, la începutul acestui an.

Vizualizări: 41,774

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: