Premoniție? Ultima postare a tânărului de 19 ani decedat în accidentul de la Bălești

Cu doar câteva ore înainte să își găsească sfârșitul în teribilul accident produs în noaptea de vineri spre sâmbătă de la Bălești, unul din cei doi băieți morți a postat pe contul său de Facebook o fotografie care i-a pus pe gânduri pe cei care au văzut-o după producerea nenorocirii. Robert Băroiu, de 19 ani, a preluat o fotografie cu actorul Al Pacino și cu un citat din acesta cu următorul text: „I-am cerut lui Dumnezeu o bicicletă, dar știu că nu acesta este modul Lui de a lucra. Așa că am furat una și L-am rugat să mă ierte”.

După producerea accidentului în urma căruia tânărul și-a pierdut viața împreună cu încă un amic, prietenii i-au transmis că „uite că nu te-a iertat”, pe pagina acestuia de socializare fiind zeci, dacă nu sute de mesaje și fotografii prin care prietenii și apropiații deplâng dispariția prematură a celor doi.

Mesajele de condoleanțe au fost postate în număr la fel de mare și pe pagina lui Bogdan Iulian Șarapatin, aflat la volanul mașinii lovite în plin de un șofer care încerca să o depășească.

Ionuț Feraru este tânărul de 24 de ani care nu s-a asigurat corespunzător atunci când a intrat în depășirea mașinii în care se aflau cei doi băieți morți acum. Mașina lor vira stânga, iar din spate Feraru a venit cu putere și a izbit-o în plin, generând una dintre cele mai mari nenorociri rutiere din această vară de pe drumurile din Gorj.

Vizualizări: 22,444

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: