Duminica neagră: trei accidente, trei morţi

Pe parcursul zilei de duminică, 8 ianuarie 2012, la nivelul judeţului Gorj, s-au înregistrat 3 accidente de circulaţie, în urma cărora 3 persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte 6 au fost rănite.

Duminică, la ora 17:15, Poliţia oraşului Turceni a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 de către conducătoarea auto S.A., de 30 ani, din comuna Ţânţăreni, cu privire la faptul că pe raza localităţii Plopşoru, în satul Izvoarele, a accidentat un pieton.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a constatat faptul că S.A., în timp ce conducea un un autoturism pe DE 79 l-a accidentat pe C.M., de 74 ani, din comuna Plopşoru, care, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Victima a fost transportată la spital pentru investigaţii.

În seara zilei de 08.01.2012, ora 18:33, Poliţia oraşului Târgu-Cărbuneşti a fost sesizată prin 112 de un participat la trafic, despre faptul că pe raza comunei Scoarţa s-a produs un accident de circulaţie soldat cu victime.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului de către poliţiştii Serviciului Rutier s-a constatat că D.L., de 42 ani, din comuna Scoarţa, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67, pe raza comunei Scoarţa, satul Copăcioasa, la ieşirea dintr-o curbă periculoasă la dreapta, semnalizată corespunzător, a pierdut controlul asupra direcţiei, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de către o tânără, P.E.G., de 24 ani, din municipiul Târgu-Jiu.

Urmare a coliziunii dintre cele două autovehicule, conducătorul auto D.L. şi soţia acestuia de 35 de ani, pasageră pe scaunul din dreapta faţă, au decedat. De asemenea, un minor de 3 ani, pasager în autoturismul condus de către D.L., a suferit leziuni corporale grave. Din celălalt autoturism, conducătoarea auto şi trei pasageri de 34, 48 şi respectiv 53 de ani, au suferit leziuni corporale.

Victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean „Tudor Vladimirescu” pentru acordare de îngrijiri medicale.

În seara aceleiaşi zile, la ora 19:37, Poliţia oraşului Novaci a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 de un participat la trafic, despre faptul că pe raza comunei Bengeşti-Ciocadia s-a produs un accident de circulaţie soldat cu o victimă.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti ai Serviciului Rutier Gorj. Din primele cercetări efectuate a rezultat că T.V., de 61 ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67, pe raza comunei Bengeşti-Ciocadia, din direcţia Râmnicu-Vâlcea spre Târgu-Jiu, a acroşat o cabalină aflată pe partea carosabilă, după care, pierzând controlul asupra direcţiei de mers, a intrat în coliziune cu un cap de pod şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Urmare a accidentului, conducătorul auto a decedat.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru lămurirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-au produs accidentele de circulaţie.

Vizualizări: 104

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: