Dumitrașcu: Nu mai am atribuții legate de energia pe cărbune

Marius Dumitrașcu, secretar de stat în Ministerul Energiei, a confirmat joi faptul că nu mai are atribuții legate de companiile care produc energie pe cărbune. “Începând de astăzi nu mai am atribuții pe partea de energie pe bază de cărbune. Nu comentez decizia, câtă vreme există un ordin în acest sens trebuie respectat”, a spus Dumitrașcu.

Secretarul de stat a precizat că implicarea sa la Complexul Energetic Oltenia va fi doar ca membru al Consiliului de Supraveghere. “O să mă implic în măsura instrumentelor pe care le am ca membru în Consiliul de Supraveghere. I-am urat succes domnului Vișan și l-am asigurat de tot sprijinul meu dacă va fi nevoie”, a mai spus secretarul de stat.

Cât privește informația care circulă pe surse, cum că urmează noi schimbări în Consiliul de Supraveghere, Dumitrașcu a spus: “Nu am această informație și nu fac speculații pe această temă”.

Acționarii CE Oltenia au stabilit pe 1 iulie cinci noi membri ai CS, care s-au adăugat celor doi stabiliți în iunie. Noul CS încă nu și-a intrat în pâine și se vorbește de noi schimbări, liderii locali ai PSD fiind nemulțumiți de faptul nu au fost consultați. Sursele susțin că în CS vor intra cei doi secretari de stat susținuți de PSD în Ministerul Energiei, Doru Vișan și Andrei Maioreanu.

Vizualizări: 2,604

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: