Primari PNL: Nu a fost afectată imaginea partidului

Primarii liberali din Gorj cred că spovedaniile lui Puiu Diaconescu şi Gheorghe Grivei, care povestesc acum cum i-au dat votul lui Călinoiu la Consiliul Judeţean în 2004, deşi exista o altă majoritate, nu afectează imaginea PNL Gorj. Asta deşi PSD s-a întărit atunci şi nu a câştigat alegeri după alegeri în Gorj. Grivei şi Diaconescu au ales să dea votul lui Călinoiu, deşi PNL avea protocol cu PD, PRM şi PUR, şi spun acum că nu regretă, deoarece alternativa era un vot pentru Morega.

Primarul liberal din Roşia de Amaradia, Liviu Cotojman, nu înţelege ce i-a apucat pe colegii lui de partid să facă acum un subiect din alegerile de acum 14 ani. „Cred că a fost subiectul care a fost urmărit de tot Gorjul. Am încercat să analizez care a fost scopul aducerii în mass media a acestor evenimente, având în vedere că a trecut atâta timp. Nu am explicaţii. Chiar dacă se poate interpreta că aceste evenimente au schimbat istoria Gorjului, eu cred că sunt de domeniul trecutului şi ar trebui lăsate îngropate”, a spus Cotojman, care nu crede că poveştile de acum 14 ani vor afecta imaginea de azi a PNL Gorj.

Nici primarul de la Motru, Gigel Jianu, nu crede că imaginea partidului a fost afectată, dar crede că subiectul ar trebui discutat în Biroul Permanent Judeţean al PNL Gorj. „De ce să fie afectată imaginea partidului, probabil că astfel de lucruri au avut loc tot timpul, or avea loc şi în altă parte, este modul de lucru al unora, s-au petrecut cu mult timp înainte, nu mă afectează”, a spus Jianu, spunând că nici nu a luat în calcul acest subiect.

La rândul lui, primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, s-a ferit să comenteze subiectul în presă, dar crede că ar trebui o „analiză corectă în forul de conducere al partidului”. (A.A.)

Vizualizări: 515

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: