După trei bare şi 0-0 la Târgu Jiu vor să ia preotul în autocar

Meciul dintre ACS Viitorul Târgu Jiu şi Metaloglobus s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, după ce oaspeţii au trimis de trei ori balonul în bară. Neșansa a urmărit-o pe Metaloglobus, iar preşedintele Marius Burcă a propus, în glumă, să aducă preotul la stadion şi să îl ia şi în deplasare.

Metaloglobus s-a întors cu un ușor gust amar din deplasarea de la Târgu Jiu din etapa a 12-a a Ligii a 2-a. Chiar dacă a avut șansa să ia toate punctele din partida de la Târgu Jiu, în cele din urmă a plecat la București cu un singur punct, scorul celor 90 de minute fiind egal, 0-0.

Marius Burcă, președintele Metaloglobusului, nu a putut să treacă fără să nu evidențieze cele mai mari ocazii ale formației pe care o reprezintă, anume faptul că jucătorii au trimis de trei ori balonul în bară, de două ori în prima repriză, prin Alexandru Lazăr (minutul 10) și Ovidiu Herea (minutul 45), și într-un rând în partea a doua, prin același Ovidiu Herea (minutul 73).

Conducătorul echipei Metaloglobus a remarcat faptul că jocul a fost unul foarte bun pentru elevii antrenați de Nicolae Grigore, motiv pentru care a fost mulțumit, dar a fost supărat pe soartă în sine, că nu au marcat. Mai în glumă mai în serios, Marius Burcă a declarat că în deplasarea următoare Metaloglobus va lua un preot în autocar: ”Doar o remiză, deși victoria o meritam.  Am făcut un meci bun, un joc plăcut ochiului și ocaziile au fost de partea noastră. Nu mai avem noroc, dar va exista o balanță. Am lovit bara de trei ori. Putem să reproșăm ceva? Să vină preotul la stadion? Să îl luăm în deplasare?”

Metaloglobus speră în continuare la play-off, așa cum spunea Marius Burcă, și are un argument puternic, lotul de jucători, considerat unul dintre cele mai solide din Liga 2.

Metaloglobus a încheiat etapa a 12-a pe locul 8, cu 18 puncte, la un punct distanță de locul 7, Unirea Slobozia iar ACS Viitorul e momentan pe locul 13, dar la egalitate de puncte cu echipa de pe locul 14, CS Comunal Şelimbăr.

Vizualizări: 770

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: