Fotbalist de 22 de ani, împușcat mortal la discotecă

Michael Orlando Ruiz, Jucător la Alianza FC, club din prima ligă a statului Panama, s-a numărat printre victimele împușcăturilor de la discoteca Espacio din Santa Ana. În discotecă avea loc o petrecere de Halloween unde cel puțin cinci persoane au fost ucise, iar alte cincisprezece rănite, printre victime numărându-se și tânărul fotbalist.

Lumea mondială a fotbalului este șocată, după ce un tânăr fotbalist a fost ucis cu sânge rece, la doar 22 de ani. Totul s-a petrecut în Panama City, capitalul Republica Panama, la un club de noapte din Espacio din cartierul Santa Ana al oraşului. În acel moment a avut loc un atac armat, în urma căruia s-au tras gloanțe în toate direcțiile. Nimeni nu se aștepta la acest eveniment, pentru că petrecerea decurgea normal și toată lumea se distra, când deodată a fost stricat totul și s-a lăsat cu sânge.

Totul a avut loc noaptea, în jurul orei locale 2:00. În urma incidentului, 5 persoane au fost împușcate mortal și alte 15 au fost grav rănite și au fost transferate de urgență la spital. Printre cei ucişi cu sânge rece se numără şi Michael Orlando Ruiz, un tânăr jucător de fotbal în vârstă de numai 22 de ani.

Se pare că totul ar fi pornit de la rivalitatea dintre doi găști. Una dintre ele a venit acolo pentru a-și face dreptate, iar cei de partea cealaltă au răspuns și așa a început scandalul. Martorii au sunat după ajutor și salvarea a ajuns în timp scurt, doar că pentru tânărul fotbalist și celelalte patru victime nu s-a mai putut face nimic.

În urma incidentului, au fost făcute două arestări și mai multe persoane au fost audiate.

Vizualizări: 3,136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: