Încă un eşec pentru CSM Târgu Jiu, al şaselea

CSM Târgu Jiu a pierdut şi confruntarea disputată pe teren propriu împotriva echipei U BT Cluj Napoca, într-un meci contând pentru etapa a-6-a din LNBM. Echipa din Ardeal s-a impus cu 85-70, iar CSM Târgu Jiu a ajuns la al şaselea eşec consecutiv.  

Campioana României, U BT Cluj Napoca, a început în forţă meciul de la Târgu Jiu şi l-a dominat în cea mai mare parte. Finalul primului act aparţinut clujenilor, scorul fiind unul extrem de dur, 7-25 iar avansul luat de formaţia lui Silvăşan în primul sfert s-a dovedit a fi decisiv în economia finală a jocului.

Formaţia gorjeană a fost mult mai curajoasă în sfertul 2 şi s-a impus cu 19-16, însă la general, U BT Cluj a intrat la vestiare cu 15 puncte avans, scor 26-41 la pauză. Oaspeţii au câştigat apoi la limită sfertul 3 care a fost unul foarte echilibrat, scor 21-22.

CSM Târgu Jiu a început bine şi actul decisiv şi s-a impus cu 23-22, dar Clujul a câştigat meciul cu un avans de 15 puncte, scor 70-85, graţie avantajului luat în actul de debut al meciului.

Următorul meci al CSM Târgu Jiu este programat pentru data de 3 noiembrie, în Sala Transilvania din Sibiu, acolo unde echipa din Târgu Jiu se va confrunta cu CSU Sibiu.

Vizualizări: 177

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: