Dus în arest după ce și-a maltratat copilul de doi ani

Un bărbat de 44 de ani din Motru a fost reținut marți pentru 24 de ore, după ce i-a aplicat fiului său de doi ani o bătaie de l-a învinețit din cap până-n picioare. Micuțul a fost dus în stare foarte gravă la spital, fiind apoi transferat la Craiova. Potrivit unor surse, bărbatul ar fi făcut o criză de nervi după ce copiii, cel mic și un băiat de șase ani, s-ar fi certat pe jucării.

Copilul de doi ani a ajuns, marți, la spitalul din Motru, cu o ambulanță, însoțit de mama lui. Medicii au decis, la scurt timp, să-l transfere la Craiova, în județul Dolj, pentru a fi consultat de un neurochirurg.

Copilul ar fi avut pe corp și traumatisme mai vechi, astfel că se verifică ipoteza că a mai fost bătut în trecut. Cel mai nu avea urme de lovituri. Acesta a fost preluat de Direcția pentru Protecția Copilului Gorj, pentru că tatăl lui e în arest și mama la spital cu copilul cel mic.

„Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Motru s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe asupra unui membru de familie și rele tratamente aplicate minorului. Din primele cercetări a reieșit faptul că un bărbat de 44 de ani, din municipiul Motru, ar fi exercitat acte de violența asupra fiului său de doi ani”, a anunțat IPJ Gorj. (A.M.)

Galerie foto



Vizualizări: 8,517

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: