Echipa Dynamic Events, pentru promovarea sportului

Echipa Dynamic Events își propune promovarea sportului în orașul Târgu-Jiu prin organizarea de evenimente sportive, atât competitive, cât și caritabile.

"Pe parcursul acestui an, avem în plan organizarea a cel puțin 2 competiții de baschet, tenis de masă, badminton, volei, dar și fotbal, competiții la care sa ia parte persoane de orice vârstă.
Prin aceste competiții, îndrumăm persoanele de orice vârstă să participe sau să urmărească o competiție sportivă în orașul Târgu-Jiu", arată inițiatorii proiectului.

Ei spun că orașul duce lipsă de astfel de evenimente, de aceea, fiind practicanți încă de mici de aceste discipline sportive, s-au gândit să formeze această echipă. "Am mai organizat competiții în trecut, cu toate că acestea au fost organizate fără buget, ele au avut un adevărat succes, participând peste 60 de elevi ai Colegiului Național "Tudor Vladimirescu". Suntem deschiși la orice colaborare deoarece suntem o echipă în curs de dezvoltare. Scopul nostru principal este acela de a îndruma persoanele să facă mișcare și să se distreze, nicidecum să obținem profit de pe urma evenimentelor", arată sursa citată.

Galerie foto



Vizualizări: 1,051

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: