Pandurii şi Energeticianul, programate sâmbătă la aceeași oră

FRF a stabilit programul etapei a 37-a a ligii secunde, iar meciurile în care sunt implicate echipele aflate în luptă pentru evitarea retrogradării se dispută sâmbătă 25 mai, de la aceeaşi oră,11:00.

Pandurii şi Energeticianul joacă în etapa din week-end la aceeaşi oră, la fel ca şi Farul şi Daco Getica, formaţii aflate încă în lupta pentru a evita retrogradarea, ca şi adversarul pandurilor ASU Poli Timişoara. Şi Pandurii, dar şi alte formaţii aflate acum în subsolul clasamentului se pot salva matematic de la retrogradare după aceste meciuri. La fel stă situația şi în zona superioară a clasamentului Ligii a doua, unde Chindia şi Academica Clinceni pot promova matematic la finalul săptămânii. Lupta pentru promovarea directă este ca şi încheiată în favoarea echipelor Chindia şi Academica Clinceni, în timp ce pentru poziţia de baraj se bat ”U” Cluj şi Petrolul.

Vineri, sâmbătă şi duminică se dispută penultima etapă a sezonului. Primul meci care dă startul rundei are loc la Clinceni, acolo unde Academica o întâlneşte pe FC Argeş, vineri, de la ora 18:30 iar cu o victorie, ilfovenii vor promova matematic. Sâmbătă, de la ora 11:00, se joacă la Bucureşti (Metaloglobus), Târgu Jiu, Ghermăneşti, Timişoara (Electrica şi Ciarda Roşie) şi Brăila. De la ora 12:00 începe Baloteşti - ”U” Cluj, iar de la ora 14:00 are loc Chindia - Luceafărul Oradea, iar echipa din Târgovişte poate sărbători promovarea matematică dacă obţine minim un egal. Duminică are loc ultimul meci al etapei, la Arad, de la ora 14:00, unde se joacă meciul dintre UTA şi Petrolul.

Ultima etapă a campionatului se joacă în jurul datei de 1 iunie, însă zilele exacte nu au fost stabilite încă.

Programul etapei a 37-a:

vineri, 24 mai, ora 18:30

Academica Clinceni - FC Argeş - DigiSport 1, TelekomSport 1, LookSport

sâmbătă, 25 mai, ora 11:00

Metaloglobus Bucureşti - Energeticianul

Pandurii Târgu Jiu - ASU Politehnica Timişoara

Sportul Snagov - Aerostar Bacău

ACS Poli Timişoara - CS Mioveni

Ripensia Timişoara - Daco-Getica Bucureşti

Dacia Unirea Brăila - SSC Farul Constanţa

sâmbătă, 25 mai, ora 12:00

CS Baloteşti - Universitatea Cluj - DigiSport 1, TelekomSport 1, LookSport

sâmbătă, 25 mai, ora 14:00

Chindia Târgovişte - Luceafărul Oradea - DigiSport 1, TelekomSport 1, LookSport

duminică, 26 mai, ora 14:00

UTA Arad - Petrolul Ploieşti - DigiSport 1, TelekomSport 1, LookSport

Vizualizări: 706

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: