Echipa lui Găman ameninţă FC Hermannstadt în cupă

Surpriza acestei faze a Cupei României este formaţia CSO Filiași, echipă de Liga 3 ajunsă în optimi, pregătită de gorjeanul Mario Găman. Acesta nu se teme de FC Hermannstadt și o ”amenință” cu eliminarea din Cupa României.

CSO Filiași va juca împotriva echipei FC Hermannstadt în optimile Cupei României. Echipa din Liga 3 pregătită de antrenorii gorjeni Mario Găman şi Bobi Arjoca este, în mod evident, una dintre surprizele acestei ediții, motiv pentru care nici nu vrea să se oprească aici, deși dă peste o formație aflată într-un eșalon superior, Liga 2.

Formația din Filiași a prins încredere după performanța din 16-imi, atunci când a produs o surpriză de proporții și a eliminat UTA, scor 1-0. Imediat după tragerea la sorți pentru optimi, antrenorul Mario Găman s-a declarat puțin trist de împerechere, pentru că și-ar fi dorit o nouă adversară din prima divizie.

”Să fiu sincer, îmi doream o echipă de Liga 1, dar în această fază a competiţiei poţi da numai de echipe puternice. Hermannstadt este o formaţie cu un start bun în Liga 2, o pretendentă la promovare, cu un antrenor foarte bun. Sperăm să etalăm acelaşi joc plăcut, să facem o partidă reuşită. Am încredere în băieţii mei că se vor ridica din nou la valoarea adversarului şi, de ce nu, să putem sărbători din nou o nouă calificare“, a spus antrenorul Mario Găman, pentru Gazeta de Sud, în urma tragerii la sorți pentru stabilirea optimilor Cupei României.

Încă de la finalul partidei cu UTA, mai mulţi jucători de la CSO Filiași au declarat că vor o confruntare cu FCSB dar sorţii nu i-au ajutat în această fază a competiţiei însă mai au această şansă dacă trec şi de optimi şi dacă şi FCSB ajunge în sferturi.

Galerie foto


Vizualizări: 359

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: