Stoican şi-a stabilit obiectivul la FCU Craiova

După ce a fost refuzat de Marius Șumudică și Eugen Neagoe, Adrian Mititelu a apelat la o variantă-surpriză. Oltenii l-au contactat pe Flavius Stoican, fostul căpitan al Științei, care a acceptat imediat propunerea făcută de FCU.

Flavius Stoican, nu a mai antrenat din primăvara acestui an când s-a despărţit de ACS Viitorul după un scandal iscat din nimic înainte ca echipa să joace un meci decisiv pentru calificarea în play-off. Tehnicianul oltean a anunţat că are ca obiectiv la FCU Craiova ca echipa să joace fotbal. „Obiectivul e să jucăm fotbal, să batem UTA sau să facem un rezultat pozitiv, să încercăm măcar. E ușor de spus că vrei lucruri mărețe, important e să-mi pun amprenta asupra echipei. Îmi pun obiective îndrăznețe în general. Știu ce pot, încerc să transmit jucătorilor lucrul acesta, sper ca și ei să conștientizeze că suntem la un club care vrea performanță. Sunt conștient că și jucătorii știu că sunt datori, sunt condiții foarte bune aici, dorințe foarte mari. Nu vreau să găsesc scuze, să vorbesc despre oameni la modul negativ. Sunt fericit că am venit aici, unde am jucat 7 ani. Îmi place să fiu statornic, să plec la drum și să am cât mai mult timp la dispoziție să reușesc. Timpul depinde de rezultate însă. Important e să ai rezultate, iar ele vin în urma unui joc frumos, plăcut, care creează spectacol. Vrem să bucurăm oamenii din tribune, atunci suporterii ne vor aplauda. Nu fac speech-uri, nu-mi pun foițe, asta simt. Jucătorii să joace, iar oamenii care vin la stadion să-i aplaude”, a declarat Stoican pentru pagina de Facebook a oltenilor.

După un start bun de sezon, FCU Craiova a ajuns la 7 partide fără victorie pe banca oltenilor (3 remize și 4 eșecuri). Nou-promovata este pe locul 13 în Liga 1, cu 9 puncte.

Vizualizări: 555

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: