Echipă suspectată că a venit cu antrenorul infectat la Târgu Jiu

Antrenorul echipei Unirea Constanţa, Leo Strizu, nu a luat parte la conferinţa de presă de după meciul de la Târgu Jiu. Acesta a transmis că e răgușit și a plecat la autocar, presa centrală speculând că s-a eschivat în faţa presei din cauza unor simptome de infectare cu Covid.

Unirea Constanţa s-a deplasat la Târgu Jiu cu un lot foarte subţire având mai puţine rezerve decât se permite în regulament şi câte ar fi nevoie la o echipă din Liga 2. Chiar şi aşa gazdele de la ACS Viitorul Târgu Jiu au trecut greu de echipa despre care se spunea că se va desfiinţa la începutul sezonului.

La finalul jocului de la târgu Jiu, antrenorul echipei Unirea Constanța, Leonard Strizu, n-a dorit să ofere declarații și a plecat spre autocar, transmițând, prin vocea unuia dintre reprezentanții clubului, că nu poate vorbi din cauză că este răgușit, după cum a informat liga2.ro. Presa centrală a speculat faptul că Unirea Constanţa, un fel de echipă satelit a celor de la FCSB, de unde îşi ia majoritatea jucătorilor, ar putea fi afectată de Covid şi de aceea a avenit la Târgu Jiu cu doar 16 jucători.

„Ținând cont că Unirea Constanța are aproape tot lotul format din jucători tineri de la FCSB, ba chiar se pregătește la baza sportivă de la marginea Bucureștiului a vicecampioanei, acolo unde este un focar de COVID-19, având în vedere faptul că prima echipă are o mulțime de cazuri de infectare cu coronavirus, Strizu ar trebui să fie foarte atent la simptomele pe care le are, dacă într-adevăr le are și nu s-a eschivat în fața presei pentru a nu da declarații”, a atenţionat liga2.ro, lăsând să se înţeleagă că ar fi fost posibil ca şi antrenorul celor de la Unirea să fi fost infectat. Într-un astfel de caz şi cei de la ACS Viitorul Târgu Jiu trebuie să fie îngrijoraţi pentru jucătorii lor, având în vedere faptul că oaspeţii veneau dintr-un focar de Covid. Sursa citată a mai informat că este un semn de întrebare și în privința faptului că Unirea s-a prezentat la meciul de la Târgu Jiu cu doar șase rezerve, deși poate avea nouă pe foaia de joc.

Cu doar 4 puncte în acest sezon, Unirea Constanța a rămas pe poziția a 17-a a Ligii 2, fiind una dintre candidatele la retrogradare din acest sezon.

Vizualizări: 1,296

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: