Cum şi-a resuscitat Eugen Trică noua echipă

ACS Viitorul Târgu Jiu și-a schimbat jocul după ce a fost preluată de Eugen Trică. În trei meciuri cu noul antrenor, echipa gorjeană a acumulat de două ori mai multe puncte câte obținuse în precedentele șapte partide desfășurate în acest sezon, cu Cristian Lupuț pe bancă.

ACS Viitorul Târgu Jiu începe să acumuleze puncte chiar dacă o face destul de greu şi cu ultimele clasate. După 2-1 cu Poli Timișoara, 1-1 cu FC Buzău, a învins-o pe Unirea Constanța, cu 2-1, în etapa a 10-a a Ligii 2.

În acest joc cu echipa de la malul mării, echipa preluată recent de Eugen Trică a terminat cu doi jucători mai puțin pe teren, golul victoriei înscriindu-l când avea un eliminat. Astfel, după ce a fost preluată de Trică a ajuns la 7 puncte în ultimele trei jocuri, în contextul în care în primele șapte partide din campionat adunaseră doar trei puncte din trei remize.

Antrenorul Eugen Trică e de părere cu victoria cu Unirea Constanța este una justă și a explicat tactica prin care echipa sa a reușit să câștige fiind în inferioritate: ”Chiar şi în zece oameni am controlat meciul, am avut posesie, situaţii de a marca. Pe final, am pus presiune pe adversar, am forţat puţin cu Mitrică lângă Ciprian Rus şi defensiva lor a cedat până la urmă. Este un rezultat echitabil, noi am fost echipa mai bună şi jucătorii mei au dat dovadă de mare caracter. S-au strâns, s-au unit şi am reuşit să câştigăm, ceea ce este foarte important”.

De partea cealaltă, antrenorul echipei Unirea Constanța, Leonard Strizu, n-a dorit să ofere declarații și a plecat spre autocar, transmițând, prin vocea unuia dintre reprezentanții clubului, că nu poate vorbi din cauză că este răgușit.

Vizualizări: 527

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: