Craiova nu se poate baza pe trei titulari cu Clinceni

Trei dintre titularii obișnuiți de la Universitatea Craiova, Vladimir Screciu (21 de ani), Antoine Conte (27) și Elvir Koljic (26), nu vor juca în meciul dintre alb-albaștri și Academica Clinceni. Jocul este  programat luni, de la ora 20:30.

Universitatea Craiova întâlneşte luni „lanterna roșie” a Ligii 1, pe Academica Clinceni, echipă fără victorie după 11 etape. Laurențiu Reghecampf va aborda partida fără a se putea baza pe 3 dintre titularii uzuali. Dacă fundașul central Vladimir Screciu este suspendat pentru cumulul de cartonașe galbene, atacantul Elvir Koljic și fundașul dreapta Antoine Conte au probleme medicale. „După ultimul meci (n.r. - FCU Craiova - CSU Craiova 0-2), Koljic nu s-a putut antrena la 100%, având o problemă de sănătate. Conte la fel, nu și-a revenit după problema la gleznă, dar toți ceilalți jucători, inclusiv cei convocați la echipele naționale, au venit apți de joc, s-au pregătit foarte bine”, a spus Reghecampf într-o conferință de presă.

Cei trei ar trebui să fie singurii absenți de seamă ai Craiovei. Laurențiu Reghecampf a anunțat că va utiliza „cei mai buni jucători pe care îi avem la dispoziție” și a subliniat importanța meciului: „Vom aborda acest meci cu cei mai buni jucători pe care îi avem la dispoziție, cu mare seriozitate, indiferent de poziția din clasament a celor din Clinceni. Vom juca la 100%, vom încerca să câștigăm cele 3 puncte. Asta depinde numai de noi, dacă vom intra cu o determinare bună probabil vom avea un meci mai ușor. Nu mi-e teamă de relaxarea jucătorilor, știu ce pregătim zi de zi la antrenament. Important e ca ei să intre cu o determinare foarte bună, au tot ce e nevoie pentru a câștiga cele 3 puncte. Ne-am pregătit foarte bine în pauza competițională”.

Antrenorul alb-albaștrilor s-a declarat mulțumit de felul în care mijlocașul Ante Roguljic, unul dintre ultimele transferuri ale Craiovei, s-a comportat la antrenamente.

Vizualizări: 1,558

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: