Gilortul a înscris de două ori în poarta liderului

CSM Reșița s-a impus clar la Cărbunești în meciul din această etapă, scor 5-2. Liderul a primit însă o replică bună din partea Gilortului care nu a cedat fără luptă şi a dat o replică bună celei mai bune echipe din seria a 7-a şi chiar i-au marcat două goluri, Reşiţa având un singur gol primit până la acest joc.

Venită cu toate piesele grele la Cărbunești, formația lui Dan Alexa s-a impus cu 5-2 în fața Gilortului, însă echipa gorjeană a oferit o replică neașteptat de bună liderului.

Bănățenii sunt pe primul loc în serie graţie execuțiilor lui Mediop, care are 13 goluri din totalul de 21 ale CSM-ului, şi a înscris şi la acest ultim meci, la Cărbuneşti oaspeţii reuşind să se impună cu două execuții splendide, și două cadouri făcute de apărarea gazdelor.

Prima repriză a fost dominată de oaspeți, cu câteva ocazii importante la poarta lui Voinea, iar actul secund Gilortul a fost mai bună, dictând ritmul, până la golul cu numărul patru al vizitatorilor. La scorul de 2-3, Gilortul a irosit o imensă ocazie de egalare prin Ionuț Gîlcescu.

În repriza secundă echipa gazdă a fost mai prezentă în joc, cu o posesie superioară, şi cu mai multe situații de poartă reuşind să mai înscrie de două ori. „Joc frumos, plin de dramatism, cu multe momente de fotbal spectacol, gustate de publicul spectator. Din păcate, istoria va consemna doar rezultatul, nu și modul în care s-a obținut acesta”, au scris cu amărăciune cei de la Gilortul pe pagina oficială.

Cei de la Cărbuneşti se pot consola însă cu faptul că i-au stricat golaverajul echipei lui Dan Alexa care avea doar un gol primit înaintea acestui meci iar de la Gilortul a primit două.

Vizualizări: 609

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: