CSM Târgu Jiu a pierdut pe final meciul cu Dinamo

CSM Târgu Jiu a pierdut partida disputată împotriva echipei Dinamo Bucureşti. Formaţia gazdă s-a impus cu 94-91, într-un meci din etapa a-4-a din Liga Naţională de Baschet Masculin.

Plecaţi încrezători la Bucureşti, elevii lui Jordanco Davitkov au fost foarte aproape de a obţine un rezultat pozitiv. Aceştia au cedat la doar o posesie în faţa echipei gazdă, Dinamo. Confruntarea a fost una extrem de echilibrată, în care ambele formaţii au trecut rând pe rând la conducere pe tabela de marcaj.

Gorjenii chiar au intrat la vestiare, după primele două perioade de joc, cu un punct avans, 45-44. Ultimul act le-a aparţinut gazdelor, care au reuşit să câştige partida şi să îşi treacă în cont prima victorie din acest sezon.

Porter Troupe a fost cel mai bun om al gorjenilor cu 23 de puncte marcate, 2 recuperări şi 3 asisturi, urmat de Malik Morgan cu 20 de puncte, 4 recuperări şi 5 pase decisive, în timp ce Brandon Sly a reuşit 19 puncte, 4 pase decisive şi 4 recuperări. O evoluţie bună a avut şi Stefan Glogovac, acesta reuşind 13p.

Etapa viitoare, CSM Târgu Jiu va juca pe teren propriu cu CS SCM OHMA Timişoara. Meciul este programat pentru 23 octombrie şi contează pentru etapa a-5-a din LNBM.

Vizualizări: 293

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: