Echipamentul de iarnă a ajuns la mineri tot cu întârziere. Cum explică Burlan!

Complexul Energetic Oltenia dă asigurări că toți minerii au primit echipamentul de iarnă. Clarificările vin după ce firma care a câștigat inițial licitația nu a livrat toate hainele așa cum era obligată. Compania a reziliat contractul și a căutat alt furnizor. Probleme similare au fost și în vară, când firma care trebuia să livreze salopetele de vară nu și-a îndeplinit obligațiile din contract invocând problemele generate de pandemie la nivel mondial.

Cele două mii de haine vătuite care nu au ajuns la mineri, în primă fază, au fost livrate de o altă firmă. Daniel Burlan, președintele Directoratului companiei, a declarat că problema a fost rezolvată deja și toți angajații au primit echipamentul de iarnă.

Astfel de dificultăți au fost și în vară. Și atunci, minerii au primit salopetele de vară cu întârziere. Firma care a câștigat licitația nu a putut onora contractul invocând că nu poate face achiziții din China din cauza pandemiei.

Și atunci, compania a fost nevoită să rezilieze contractul și să caute alt furnizor. “S-a asigurat echipamentul de iarnă, mai puțin două mii de haine vătuite. Contractantul a fost unul neserios, nu a livrat întreaga cantitate contractată, am fost nevoiți să reziliem contractul, să asigurăm și diferența aceasta. Echipamentul de iarnă a fost asigurat. Am avut o problemă cu echipamentul de vară tot ca urmare a unui furnizor neserios care ne-a garantat că va livra, ne-a invocat niște motive, Covidul, China și așa mai departe. Până la urmă nu a onorat contractul și a trebuit să asigurăm din altă parte”, a declarat Burlan, la Gorj TV.

Vizualizări: 1,129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: