Excavatoare transformate în piese de schimb

Oficialii Complexului Energetic Oltenia nu au în plan să investească prea mult în utilaje. Excavatoarele care vor rămâne în funcțiune și după 2025 vor intra, pe rând, în revizie, iar cele care nu vor mai fi folosite vor deveni piese de schimb.

Daniel Burlan, președintele Directoratului companiei, a explicat că nu vor fi achiziționate utilaje noi. Vor fi reparate doar cele care încă funcționează. „Ne dorim și să modernizăm utilajele, nu să achiziționăm utilaje noi. Vor rezulta un număr din perimetrele care se vor închide. Vor fi piese de schimb pentru utilajele existente. Încercăm să îmbunătățim, să aducem modernizări mecanismelor utilajelor”, a declarat Burlan, la Gorj TV.

De altfel, a început deja un proces de revizie. Dar un singur utilaj poate fi reparat într-o lună. Burlan a adăugat că, în patru ani, vor fi reparate toate excavatoarele care vor rămâne în funcțiune: “Putem face revizia pentru un singur exvavator pe lună. Ca să aducem la o funcționare normală și sigură, trebuie să avem patru - cinci utilaje programate în reparații anuale. Dorim ca, în patru ani, să facem reparații anuale la toate excavatoarele care vor asigura funcționarea după 2025”.

Vizualizări: 5,146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: