Echipele de Liga 2, gazdă în manşa tur a barajelor pentru promovarea în Liga 1

Federația Română de Fotbal a stabilit luni, prin tragere la sorți efectuată la Casa Fotbalului, programul meciurilor de baraj pentru menținerea/promovarea în Liga 1. Din Liga 2 joacă baraj de promovare Universitatea Cluj și Concordia Chiajna, clasatele pe locurile 3, respectiv 5 în play-off, în timp ce din Liga 1 joacă Chindia Târgoviște și Dinamo, situate pe locurile 7, respectiv 8 în play-out.

”U” Cluj întâlnește Dinamo, iar Concordia va da peste Chindia. În mod normal, locul 4 din play-off-ul Ligii 2 mergea la baraj, însă cum Steaua, echipa situată pe acest loc, nu îndeplinește condițiile de participare în Liga 1, la dubla manșă cu Chindia ajunge următoarea clasată, care este Concordia.

În urma tragerii la sorți, a rezultat un program care dezavantajează echipele din Liga 2. ”U” Cluj și Concordia Chiajna vor disputa pe teren propriu manșa tur, în timp ce returul, jocul decisiv, va avea loc pe terenul echipelor din Liga 1, Dinamo, respectiv Chindia Târgoviște. Interesant este faptul că la fel s-a întâmplat și în sezonul trecut, în jocurile dintre CS Mioveni și FC Hermannstadt, respectiv Dunărea Călărași și FC Voluntari dar atunci CS Mioveni reușea surpriza.

Meciurile TUR ale barajului de promovare/menținere în Liga 1:

sâmbătă, 21 mai 2022

Concordia Chiajna – Chindia Târgoviște

Universitatea Cluj – Dinamo București

Meciurile RETUR ale barajului de promovare/menținere în Liga 1:

duminică, 29 mai 2022

Chindia Târgoviște – Concordia Chiajna

Dinamo București – Universitatea Cluj

Vizualizări: 325

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: