CSM U18 a încheiat sezonul din CN Baschet Feminin

Echipa de baschet feminin Under 18 ani a CSM Târgu Jiu a participat săptămâna trecută la Turneul Final B, la Timișoara. Turneul de pe Bega s-a desfășurat în perioada 11-15 mai şi a fost ultimul pentru Grupa U18 a CSM Târgu Jiu, pregătită de profesorul Toma Popescu.

 Echipa din Târgu Jiu a încheiat turneul de pe Bega cu o victorie și trei înfrângeri. Accidentările din debutul turneului au dat peste cap obiectivul grupării gorjene, care spera să se claseze pe podium la turneul din Banat. Junioarele au plecat cu gânduri mari la turneul de la Timişoara dar accidentările survenite chiar pe parcursul primei partide au dat peste cap planurile formației din Târgu Jiu. Două dintre jucătoarele de bază ale grupării gorjene s-au accidentat în meciul de debut cu formația gazdă, Poli Timișoara. Până la momentul accidentărilor soarta meciului nu era tranșată, confruntarea fiind una destul de echilibrată. După accidentările survenite, misiunea gazdelor a devenit una mult mai ușoară, iar Poli s-a impus pe final de meci la 20 de puncte, scor 62-42, a informat CSM.

Cu un efectiv redus după problemele medicale apărute în lot, gorjencele au făcut totuși un meci foarte bun contra echipei CSU Brașov, pierdut însă la mare luptă. Ardelencele s-au impus pe final de partidă cu 75-69. Elevele lui Toma Popescu nu au vrut să plece din Banat cu mâna goală, așa că s-au mobilizat exemplar pentru meciul cu LPS Viitorul Pitești, pe care l-au câștigat fără probleme, scor 69-37. Ultima partidă, în care CSM Târgu Jiu a întâlnit CSM Miercurea Ciuc, a fost una extrem de echilibrată și disputată, decisă pe final de joc. Doar ghinionul a făcut ca echipa din Târgu Jiu să piardă acest meci. Gruparea din Miercurea Ciuc s-a impus, la limită, scor 51-50, și dacă CSM Târgu Jiu ar fi avut tot lotul apt, cu siguranță lucrurile ar fi stat cu totul altfel la turneul din Banat.

Vizualizări: 176

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: