Găman: Trebuie să ne fie ruşine, acest public merită mai mult!

Pandurii Târgu Jiu a pierdut ultimul meci susţinut în faţa propriilor suporteri în penultima etapă a sezonului 2021 – 2022. Supărat pentru pierderea jocului cu Voinţa Lupac, antrenorul Mario Găman a criticat mai ales atitudinea jucătorilor în faţa propriilor suporteri.

Pandurii a fost învinsă acasă în meciul cu Voinţa Lupac, scor 1-2, iar atitudinea jucătorilor a fost cea care l-a deranjat pe antrenorul Mario Găman. Chiar dacă echipa sa a jucat cu un om mai puţin pe teren, Găman spune că jucătorii trbuiau să fie pregătiţi pentru acest meci şi pentru orice poate apărea pe parcurs. „Trebuie să ne fie ruşine pentru rezultat, pentru că acest public merită mai mult. Nu mă feresc de cuvinte, nu fug, apar în faţă şi la victorii şi la înfrângeri. N-am cuvinte, sunt foarte supărat. Trebuia să fim pregătiţi pentru orice poate apărea în dinamica jocului. Am dominat, dar, din păcate, au apărut din nou greşeli elementare, greşeli colective. Chiar dacă a fost un meci de Liga 3, fără miză, spectatorii şi copiii au venit în număr destul de mare şi pe această cale vreau să îi felicit şi îmi pare rău că i-am dezamăgit”, a spus Găman după meciul pierdut acasă de echipa sa, supărat mai ales de atitudinea jucătorilor: „Cel mai mult m-a supărat atitudinea. Joci pe propriul teren, şi echipa oaspete e mult mai agresivă ca tine? Nu-mi dau seama! Nu se poate câştiga un meci doar dacă intri pe teren! Am văzut o echipă care doar s-a apărat, dar, prin dăruire, a profitat de greşelile noastre. Norocul ţine şi cu cei puternici, iar astăzi, au fost mai puternici ca noi. Au fost mai conectaţi la joc. Îmi e ruşine pentru acest rezultat, dar trebuie să ne asumăm cu toţii, nu numai unii dintre noi”.

Pandurii va mai disputa un singur meci în acest sezon, în deplasare,, cu CSM Deva, după care jucătorii vor intra în vacanţă.

Vizualizări: 645

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: