ACS Viitorul Târgu Jiu va avea antrenor principal într-o săptămână

Echipa din Liga 2 care a fost campioană la schimbat antrenori ar putea schimba din nou antrenorul înainte de startul noului sezon. Interimar, pe perioada finalului de campionat, a fost profesorul Gabriel Răscol de la LPS Târgu Jiu, cel care aşteaptă acum un răspuns din partea conducerii dacă va pregăti echipa şi în viitorul sezon.  

ACS Viitorul Târgu Jiu a început sezonul recent încheiat cu antrenorul de casă Cristian Lupuţ după care l-a adus pe Eugen Trică, tehnician care apoi a părăsit echipa pentru a antrena în Liga 1 pe FCU Craiova. Ulterior plecării lui Trică a fost numit fostul secund al echipei, Alexandru Ciobanu, care a fost principal doar o etapă, fiind numit apoi Octavian Benga, timişoreanul care a plecat după reunirea din iarnă. Echipa s-a pregătit apoi cu antrenorul formaţiei secunde dar a plecat în cantonament în Antalya cu Eugen Trică, cel care a revenit la echipă dar nu a rezistat până la final pentru că i s-a pus în vedere să plece. La ultimele jocuri ale sezonului a stat pe bancă team-managerul Gabriel Răscol care aşteaptă acum să afle dacă va continua pe banca echipei sau va fi adus un alt tehnician. ”Cred că într-o săptămână vom lua o decizie. Vedem ce hotărâre va lua conducerea și atunci pot da un răspuns clar. Să vedem dacă oamenii din conducere vor decide să numească un alt antrenor sau dacă sunt mulțumiți de mine. Până la reunirea lotului deciziile vor fi clare în ceea ce privește sezonul următor”, a declarat Gabriel Răscol pentru Metropola TV.

Cert este că echipa este una cu probleme de lot, după ce s-a pus în vedere jucătorilor cu contracte mari să îşi caute alte echipe iar la începutul acestui an s-a cerut şi intrarea în insolvență din cauza problemelor financiare.

Vizualizări: 1,277

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: