Gol spectaculos al lui Mateiu în meciul CFR Cluj - Universitatea Craiova

Alexandru Mateiu a avut o execuție spectaculoasă în meciul jucat de Universitatea Craiova pe terenul lui CFR Cluj, încheiat cu scorul de 2-1. Mateiu a fost titularizat de Laurențiu Reghecampf la partida cu CFR Cluj, chiar dacă Mihai Rotaru a lăsat să se înțeleagă că antrenorul va menaja o parte dintre titulari.

Universitatea Craiova s-a deplasat la Cluj pentru meciul cu CFR Cluj din etapa a 9-a cu titularii, iar Alexandru Mateiu a reușit să surprindă în minutul 60 al partidei de pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”. Acesta era incert pentru meci dar a fost titularizat de Laurențiu Reghecampf la partida cu CFR Cluj, chiar dacă Mihai Rotaru a lăsat să se înțeleagă că antrenorul va menaja o parte dintre titulari.

La scorul de 2-0 pentru campioana României, Alexandru Mateiu i-a băgat în corzi pe clujeni. Mijlocașul care își va încheia contractul cu Universitatea Craiova la finalul sezonului 2021 – 2022 a redus din diferență cu o execuție spectaculoasă. Optarul formației din Bănie a ajuns la un balon respins la marginea careului CFR-ului și l-a învins pe Letica cu un șut imparabil expediat la firul ierbii.

 Universitatea: Pigliacelli – Vlădoiu, Papp, Găman, Vătăjelu – Screciu, Mateiu – Al. Crețu – Baiaram, Koljic, A. Ivan.

Rezerve: Lazar, M. Constantin, Căpățînă, Nistor, Vînă, Roguljic, Gustavo, M. Danciu, Markovic. Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Vizualizări: 845

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: