Edi Iordănescu, ultimul meci pe banca pandurilor

Antrenorul echipei de fotbal Pandurii Târgu Jiu, Edi Iordănescu, a declarat joi, într-o conferință de presă, că meciul de sâmbătă cu Astra Giurgiu va fi unui extrem de important, afirmând totodată că își dorește ca gruparea gorjeană să termine campionatul pe podium.

"Trebuie să câștigăm, să terminăm pe podium, să tragem cortina într-un mod frumos, așa cum a fost acest sezon. Mai avem o etapă, mai avem un obiectiv important, ne trebuie o victorie pentru a ne asigura podiumul și ar fi ceva extraordinar pentru Pandurii. Trebuie să rămânem concentrați pe ce avem de făcut în aceste zile, apoi tragem linia și analizăm perspectivele ce e de făcut pentru ca anul viitor să fie la fel de bun ca cel de anul acesta'', a declarat Iordănescu.
''Este extrem de important acest meci. Avem avantajul că acum știm ce va face Dinamo. Suntem la mâna noastră, vreau ca ultima prezență să fie de înaltă calitate, să terminăm frumos acest campionat. Nu mă entuziasmez prea tare cu veștile că vor lăsa acasă mai mulți jucători. Sunt poezii pentru mine. Toți cei care vor juca sunt valoroși, vor veni cu entuziasm să arate că merită să rămână în lot, cu energie, nu mă aștept la un joc ușor", a precizat tehnicianul.
Partida Pandurii Târgu Jiu — Astra Giurgiu din etapa a 10-a a Ligii I se va disputa sâmbătă, 7 mai, de la ora 21,00, pe Stadionul Municipal din Drobeta-Turnu Severin. Dinamo va juca marți finala Cupei României, cu CFR Cluj.
OFERTE
Presa sportivă scrie că Edi Iordănescu nu duce lipsă de oferte după sezonul foarte bun realizat de Pandurii Târgu Jiu. După Steaua, şi CSU Craiova şi-a exprimat interesul pentru fiul selecţionerului Anghel Iordănescu, potrivit Pro Sport. La Craiova ar fi dorit la pachet cu preşedintele Narcis Răducan.
REACŢIE
Fostul şef al LPF nu crede că Edward Iordănescu va rămâne la Pandurii şi în sezonul viitor. “Pe Edi Iordănescu îl doresc multe echipe pentru că faţă de tatăl lui are sânge în instalaţie. Nu cred că va mai rămâne la Pandurii, acolo e fraudă mare”, a spus Dragomir.

Vizualizări: 2,601

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: