Edilitara anunță că este pregătită pentru iarnă

Pregătirile pentru sezonul rece au fost finalizate. 24 de autospeciale ale societăţii Edilitara vor fi utilizate, în cazul în care va ninge, pentru a deszăpezi străzile din Municipiul Târgu Jiu.


Astăzi, pe insuliţa din municipiu, au fost prezentate utilajele din cadrul Edilitara. La eveniment a luat parte şi primarul Marcel Romanescu. „Am făcut pregătirile pentru sezonul rece, de data aceasta am vrut să prezentăm autospecialele pe care le vom folosi pentru deszăpezire, la Târgu Jiu. Îi asigurăm pe cetăţenii Municipiului Târgu Jiu că suntem pregătiţi. S-au încheiat şi procedurile de licitaţie. În acest moment avem 14 autospeciale ale societăţii Edilitara şi 10 autospeciale pe care le-am închiriat, prin procedură de licitaţie, prin intermediul societăţii Edilitara. Sincer să vă spun, ne-am bucura dacă nu ar ninge, noi, cei de la primărie. La Edilitara cred că satisfacţia ar fi dacă ar exista şi câţiva fulgi de nea pe străzile din Târgu Jiu, pentru că, în funcţie de volumul de activitate, o să fie achitată şi factura. Avem materiale suficiente pentru toată perioada iernii”, a declarat Romanescu.

Edilitara se mândreşte cu un utilaj nou, care a costat peste 300.000 euro şi care o să contribuie si la modernizarea străzilor. „Un utilaj pe care l-a achiziţionat societatea Edilitara, prin contribuţia autorităţii publice locale. Peste 300.000 euro a costat, multifuncţional, pe care o sa îl folosim în perioada de iarnă. Noi l-am luat în special pentru lucrările pe care le desfăşurăm pe raza Municipiului Târgu Jiu. Pe lângă această autospecială, vom aloca şi sumele necesare pentru achiziţionarea unei freze de mare capacitate. Mare parte din străzile din Târgu Jiu vor fi modernizate de către societatea Edilitara, cu acel finisor de ultimă generaţie care este deja achiziţionat şi cu o freză pe care tot Edilitara o va cumpăra, cu o contribuţie comună, de la primărie” a adăugat edilul.

De asemenea, pentru acest utilaj nou va fi achiziţionat şi un braţ, care va curăţa spaţiile verzi în perioada primăvară-vară.

Galerie foto



Vizualizări: 405

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: