Educatoarea „atacată” electromagnetic: Am trecut de evaluarea psihologică!

Alina Pîrvulescu, educatoarea din Motru care susţine că pătuţurile copiilor trepidează în urma unor atacuri cu unde electromagnetice, este aptă să predea în învăţământ. „Am trecut de evaluarea psihologică şi am promovat examenul psihiatric”, a spus educatoarea, pe care o bate gândul să îi acţioneze în instanţă pe cei care i-au pus la îndoială sănătatea mentală.

Conducerea grădiniţei nr. 1 din Motru i-a cerut educatoarei Alina Pîrvulescu să facă un nou examen psihiatric, după ce aceasta a susţinut inclusiv în faţa presei că micuţii sunt terorizaţi de forţe care fac ca pătuţurile lor să trepideze. „Am avizul medicului psihiatru că nu am tulburări psihice şi sunt aptă pentru a lucra în învăţământ”, a spus Alina Pîrvulescu. „Am primit şi confirmarea de primire a plângerii mele de la DIICOT. Aştept să se înceapă cercetările. Pe de altă parte, pe latura medicală, cei care m-au calomniat şi au pus la îndoială capacităţile mele psihice trebuie să răspundă legal”, a adăugat educatoarea.

„Ucigaşi plătiţi să se ţină după mine”

Alina Pîrvulescu susţine în continuare că atât la grădiniţă, cât şi la ea acasă, au loc fenomene neobişnuite. „Doamne, în ce tensiune stau. Ăştia dărâmă blocul cu complicitatea poliţiei. E presiune electrică în toţi pereţii. S-au îngăurit pereţii şi tavanul de la vecinii de alături şi de dedesubt. Nu ştiu ce vor şi unde vor să ajungă. Vor să omoare oamenii. Nu sunt numai eu în pericol”, a scris aceasta. „Mai electrizează pătuţurile copiilor şi podeaua în clasă, să spună că sunt fenomene paranormale. Nu ştiu cât mai suport. Trebuie făcut ceva. Trebuie rezolvată situaţia”, a adăugat educatoarea pe pagina de socializare, unde vorbeşte despre „ucigaşi plătiţi, să se ţină după mine să mă terorizeze”.

Educatoarea Alina Pîrvulescu susţine că se va consulta cu avocatul înainte de a lua decizia de a da pe cineva în judecată: „Da, mă gândesc, dar întâi trebuie să stau de vorbă cu avocatul meu. Persoane vizate ar fi directoarea, purtătorul de cuvânt ISJ, care a avut o poziţie publică faţă de prezentarea mea a avizului medicului specialist, fără a fi luaţi copiii în considerare, dată fiind situaţia că ei erau implicaţi direct, tulburaţi la somn şi activităţi. Poliţia de la Motru am acţionat-o întâi la DIICOT, ca de altfel şi pe directoare, Consiliul de Administraţie al grădiniţei şi pe inspectorul de sector ISJ care a îndemnat-o pe directoare să cheme salvarea la mine în clasă, când eu nu am solicitat asta”.

Educatoarea are la clasă 18 copii. Părinţii acestora i-au luat apărarea educatoarei, spunând că cei mici o iubesc. Alina Pîrvulescu este în concediu de odihnă în această săptămână, urmând să depună certificatul medical luni.

Vizualizări: 5,333

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: