Elena Udrea, patroană în Polovragi

Ion Iliescu taie mărăcinii din comuna Polovragi atunci când nu e plecat în cursă, iar Nicolae Văcăroiu îşi trăieşte liniştit bătrâneţea în gospodăria sa din comuna Polovragi. La crâşma din sat serveşte nimeni alta decât Elena Udrea. Vorbim de trei localnici din Polovragi, care poartă numele politicienilor.

Credeaţi că  Elena Udrea, Ion Iliescu sau Nicolae Văcăroiu pot trăi numai în capitală- La o vizită prin comuna Polovragi am dat de toţi trei. Pe Elena Udrea am găsit-o la poartă stând de vorbă cu o vecină. 

Nu este vorba însă de blonda din Parlament, ci de roşcata de la tejghea. „Administrez un mic magazin în comună, muncesc la câmp şi nu m-am gândit niciodată să mă apuc de politică”, a spus Elena Udrea din Polovragi. Femeia merge mai rar la coafor ca blonda de la Bucureşti, nu poartă haine de firmă, dar se mândreşte enorm cu numele pe care de altfel l-a şi păstrat după căsătorie. „Îmi place de Elena Udrea de la Bucureşti, e o femeie între bărbaţi şi e puternică dar nu asta m-a determinat ca după căsătorie să-mi păstrez numele de fată, pur şi simplu mi-a plăcut acest nume foarte mult”, a mai spus Elena Udrea din Polovragi.

Ion Iliescu, monitorizat de o femeie

Ion Iliescu este monitorizat de o femeie, mai exact de secretara Primăriei Polovragi. Nu este vorba însă de cel care s-a aflat la cârma ţării după căderea comunismului, ci de un gorjean de-al nostru, şofer de meserie. „Lucrez ca şofer la Primăria Polovragi. Având acest nume am avut şi avantaje şi dezavantaje, spre exemplu când era PSD-ul la putere mulţi se temeau puţin când auzeau de Ion Iliescu, acum toţi înjură în democraţie. Nu am de gând să fac politică, eu mereu am votat omul nu partidul din care face parte”, a spus Ion Iliescu de Polovragi. S-au făcut multe glume pe seama lui Ion Iliescu de Polovragi, de ziua lui, de sărbători sau la o petrecere prietenii şi-au adus aminte că au în preajma lor pe „Tovarăşu’ Iliescu”. „Când sunt sunta de ziua mea prietenii îmi zic „La mulţi ani tovarăşu’ Iliescu“. Cel mai mult am râs la nunta mea, prietenii mi-au zis să-i trimit o invitaţie lui Ion Iliescu de la Bucureşti, eu am zis că apoi fac nunta cu sepepiştii şi atunci prietenii au continuat să glumească pe tema asta, a fost amuzant”, a povestit Ion Iliescu din Polovragi.

Nicolae Văcăroiu trăieşte şi el în Polovragi, nu facem referire la politicianul Nicolae Văcărou, ci la un simplu pensionar care trăieşte liniştit alături de familie şi departe de politică.

Galerie foto


Vizualizări: 176

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: