Hannah Montana şi Che Guevara, pe pieptul comunistului Căpriţă

Fost secretar al organizaţiei de bază la UTC şi PCR şi membru fondator cu importante funcţii în Partidul Uniunea Comuniştilor Români. Este vorba despre gorjeanul Gheorghe Căpriţă, înfocat admirator al regimului comunist. Acesta poartă la piept insignele cu Che Guevara, Partidul Comunist, dar si cu Hannah Montana. Căpriţă crede cu tărie că la următoarele alegeri, locale şi prezidenţiale, partidul său va fi... prezent.

Activitatea politică în Partidul Comunist a lui Gheorghe Căpriţă a început cu mult înainte de 1989. Acesta susţine că ştie toate secretele din perioada dictaturii comuniste, inclusiv ce s-a întâmplat cu Nicolae Ceauşescu şi cu soţia sa Elena, care, după cum spune el, nu ar fi morţi, însă mai multe detalii nu a putut să ne dea, informaţiile fiind strict secrete. „Ceauşescu nu e mort, el trăieşte în străinătate, dar nu vă pot spune unde pentru că este strict secret. Eu vorbesc despre adevăratul Ceauşescu, că aşa sosii a tot avut, au fost şapte sosii, inclusiv una în Gorj”, spune Căpriţă. Acum Gheorghe Căpriţă este membru fondator şi preşedintele filialei de la Gorj a Partidului Uniunea Comuniştilor Români. În amintirea vremurilor trecute, Căpriţă a păstrat ultimele apariţii ale ziarului „Scânteia”, dinainte de 1989. Gheorghe Căpriţă este convins că partidul pe care îl reprezintă va fi prezent la următoarele alegeri locale şi prezidenţiale, cu speranţe mari de câştig. „Prima dată vom participa cursa din alegerile locale, dar bineînţeles că şi la alegerile prezidenţiale vom avea un reprezentant al Partidului Uniunea Comuniştilor Români”, declară Gheorghe Căpriţă.

Personajul preferat din istorie, al lui Gheorghe Căpriţă este Che Guevara, regimul politic este cel comunist, iar vedeta preferată este... Hannah Montana.

Cea mai mare dezamăgire a lui Gheorghe Căpriţă este că actualii politicieni nu mai respectă însemnătatea zilei de 23 August, aşa cum era în perioada comunistă. „Ce era altă dată în această zi. Pentru toţi era sărbătoare, nu ca acuma când nimeni nu-şi mai aminteşte de 23 August”, declară Căpriţă.

Vizualizări: 161

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: