Handbalistul Novanc: Părinţii voiau să mă facă preot

Primul sportiv care evoluează la o echipă din Târgu Jiu care a primit propunerea de a participa la emisiunea „Dansez pentru tine!” de la Pro TV, este handbalistul Marius Novanc de la Energia Pandurii. Desemnat recent într-un sondaj realizat de Click ca fiind cel mai sexy sportiv din ţară, Novanc a refuzat totuşi oferta Pro Tv-ului motivând programul său încărcat la echipa de club şi la echipa naţională.

Celebra emisiune „Dansez pentru tine!” de la PRO TV nu va beneficia de colaborarea handbalistului de la Pandurii acesta fiind nevoie să refuze oferta, destul de onorantă, la show-ul celor de la Pro fiind invitate doar persoane care se bucură de o mare popularitate.  Motivul refuzului de a intra din această toamnă în programul celor de la Pro îl constituie antrenamentele de la Târgu Jiu şi meciurile din campionat dar şi cele de la echipa naţională. Organizatorii spun că Novanc este primul dintre concurenţi invitaţi în această toamnă, care declină invitaţia vehement, chiar înainte de începerea negocierilor.

„Aş vrea să am o casă pe o insulă“

Cunoscut în lumea sportului pentru performanţele de la Steaua şi echipa naţională, Marius Novanc a intrat totuşi şi în lumea mondenă după ce a participat la o prezentare de modă a Ritei Mureşan unde a fost costumat în înger. Postura inedită de pe podiumul de prezentare l-a adus în faţa publicului feminin, mai puţin interesat probabil de latura sportivă a activităţii sale. Acesta a dezvăluit că visul său este să locuiască într-o ţară exotică. „Visul meu este să mă stabilesc în străinătate, cel mai probabil într-o ţară exotică”, spune Novanc, acesta căsătorindu-se cu fosta soţie Nicoleta Drăgan chiar în Hawaii: „Aş vrea să am o casă pe o insulă, să nu fac nimic altceva decât să mă relaxez. Aş pescui, aş face surfing şi m-aş plimba toată ziua. Poate sună nerealist, dar eu chiar cred în visele mele. Am fost în Hawaii şi a fost minunat, o experienţă senzaţională. Nu ştiu însă dacă aş putea să stau acolo pentru tot restul vieţii. În fiecare vară merg să fac surfing şi kitesurfing. Din păcate, în România nu prea am pe unde, dar în Grecia şi pe coasta din Tenerife există curenţi destul de puternici pentru a putea face aceste sporturi. Am fost invitat de un amic din Thailanda pe o insulă şi abia aştept să merg acolo”.

I se spunea „Miss”

Cel mai sexy sportiv român, care i-a devansat pe Mutu, Chivu sau Bute în acest an era strigat când era mic „grasu” pentru că făcea judo şi era mai mare decât colegii de vârsta lui, părinţii fiind nevoiţi să-i ia în clasa I haine pentru clasa a IV-a. Când a crescut a început să fie strigat „Miss” dar Marius spune că asta are legătură cu faptul că e ardelean: „La 16 ani am ajuns în lotul naţional de juniori şi colegii din Bucureşti m-au poreclit "Miss". Nu are nicio o legătură cu look-ul, ci cu dialectul meu şi cu faptul că "io mi-s ardelean". Când era mic părinţii au dorit să-l facă preot. „Părinţii vroiau să mă facă preot pentru că au fost mulţi în neamul nostru. Când eram mic, mergeam des la biserică şi chiar eram atras de o carieră duhovnicească. Am început însă să fac multe deplasări prin lume cu sportul şi mi s-au deschis orizonturile”.

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: