Pandurul Orac dă bacul întârziaţilor

Mijlocaşul pandurilor, Daniel Orac, a trecut ieri prin mari emoţii, nu pe terenul de fotbal ci în sala de examen. Fotbalistul a susţinut prima proba a examenului de bacalaureat, la Limba şi Literatura Română oral. El a ieşit din sala de examen cu zâmbetul pe buze, fiind admis, dar recunoaşte că a avut emoţii mai ceva ca la un meci de fotbal.

Daniel Orac este absolvent al Grupului Şcolar Industrial Bârseşti. El nu a picat bacul în sesiunea din vara ci nu s-a prezentat. Pentru că este de părere că zicala „n-ai carte n-ai parte” este cât se poate de adevărat, Orac vrea să continue studiile, să nu rămână cu 12 clase.

Ieri a susţinut proba orală la Limba şi Literatura Română. „A fost uşor, am avut de comentat un text la prima vedere, să-mi spun opinia mea despre acest text, a fost chiar simplu” , a spus Orac.

Compară bacul cu un meci

Deşi va trebui să se împartă între antrenamente şi sala de examen, Orac spune că examenul de bacalaureat este la fel de important ca un meci de fotbal astfel că va face tot posibilul să obţină rezultate bune la toate probele. „Pe teren e mai greu, dar nici examenul nu e chiar uşor, am avut emoţii mari când a trebuit să rezolv subiectele la română, toţi dăm în viaţă un examen fie că e pe hârtie sau nu“, a adăugat mijlocaşul Pandurilor. Dacă va trece cu brio acest examen Orac se va înscrie la facultatea de sport, nu s-a gândit însă care din facultăţile din România o va alege. „Mai am timp să mă gândesc dacă voi merge la Facultatea de Sport de la Târgu Jiu sau din alt oraş din ţară, trebuie să mă mai gândesc şi la meciuri, important e să trec cu bine de acest examen. Eu nu sunt de concepţia să mergi doar la fotbal şi să lăsăm şcoala baltă, ne trebuie şi puţină carte”, este de părere Daniel Orac.

  

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: