Prefectul Florescu, dorit şef la PSD Gorj. Cine spune asta!

Fostul candidat la Primăria Târgu Jiu, Viorel Caragea, susţine că Ciprian Florescu îl va contracandida pe Mihai Weber la şefia PSD Gorj, dacă vor fi alegeri în această toamnă. Interesant este că Florescu nu a negat, preferând să spună că funcţia nu îi permite să comenteze pe marginea unor subiecte politice.

Viorel Caragea a spus la Radio Infinit ce surprize urmează în PSD Gorj. „Ştirea politică a acestei săptămâni pentru judeţul Gorj poate fi legată de întâlnirile de sâmbătă ale lui Florin Cârciumaru, care şi-a strâns ultimii susţinători, pentru a le comunica faptul că la sfârşitul acestei săptămâni îi va cere domnului Dragnea să rămână tot el la conducere, pentru că nu poate să nu fie el şef toată viaţa, cu clanul Negomir, cu clanul finilor şi aşa mai departe, iar în caz contrar îl va susţine neprecupeţit pe domnul Ciprian Florescu împotriva tandemului Mihai Weber - Cosmin Popescu”, a fost dezvăluirea lui Caragea.

Interesant este că prefectul Florescu nu a dezminţit informaţia, în ciuda insistenţelor reporterului de la Radio Infinit. „Deocamdată este în afara unui subiect de discuţie, pentru că eu am statutul meu, care nu îmi permite să fac politică. Nu pot să înaintez astfel de discuţii sau să comentez astfel de afirmaţii, indiferent din ce sursă ar veni”, a spus Ciprian Florescu. „Este imposibil să vă răspund în acest moment, ţinând cont de statutul pe care îl ocup eu din postura de prefect”, a mai spus Florescu. Întrebat dacă a fost solicitat de foşti colegi din PSD să revină în partid, Florescu a lăsat loc de speculaţii. „Indiferent de colegi şi indiferent de solicitările care au venit spre mine, eu nu pot să avansez în astfel de discuţii, atâta vreme cât nu mi se permite din punct de vedere legal să fac politică”, a mai spus prefectul de Gorj.

Şi mai interesant este că pe Mihai Weber l-a apucat râsul când a aflat despre această posibilitate. „Haideţi să vorbim de lucruri serioase. Chiar aşa, nu avem alte subiecte, decât discuţii de genul ăsta? În primul rând, domnul Ciprian Florescu nu poate să aibă o apartenenţă politică prin poziţia pe care o ocupă. Nu ştiu cine tot scorneşte tot felul de discuţii”, a fost reacţia lui Weber, convins că nu au fost niciun fel de discuţii pe această temă. Deputatul a menţionat însă că oricine poate candida la postul de preşedinte al PSD Gorj.

Vizualizări: 1,316

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: