Elev de liceu prins în timp ce bea vin în curtea școlii

Un elev de clasa a XII-a a fost surprins de către polițiștii locali în timp ce consuma băuturi alcoolice chiar în incinta unității de învățământ. Băiatul avea la el două sticle cu vin. 

La ora respectivă, elevul ar fi trebuit să se afle în clasă, însă el a fost găsit de oamenii legii în curtea școlii. Începuse o sticlă de vin și mai avea încă una asupra sa.

"Elevul a fost sancționat contravențional în conformitate cu prevederile Legii nr. 61 din 1991 Republicată pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială. 

De asemenea, polițiștii locali l-au condus pe elevul de 18 ani la cancelaria liceului și au informat conducerea unității școlare în legătură cu aspectele constatate. Băiatul avea absență în catalog la ora la care a fost găsit în curtea școlii și avea două sticle de vin asupra lui, una dintre ele fiind neîncepută.

Poliția Locală Târgu Jiu acordă o atenție deosebită unităților de învățământ de pe raza municipiului Târgu Jiu, în scopul prevenirii și combaterii faptelor antisociale.

În conformitate cu prevederile protocolului de colaborare încheiat cu celelalte forțe de ordine publică, Poliția Locală Târgu Jiu monitorizează 15 unități de învățământ, prin asigurarea măsurilor specifice, potrivit competențelor stabilite de lege" au transmis reprezentanții Poliției Locale Târgu Jiu. 

Polițiștii locali verifică periodic toate unitățile de învățământ de pe raza municipiului Târgu Jiu pentru: combaterea consumului produselor din tutun în incinta școlilor, verificarea societăților comerciale amplasate în incinta unităților de învățământ și respectarea normelor de curățenie în școli.

Vizualizări: 3,252

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: