Elev din Târgu Jiu, amenințat de un profesor: O să ajungi să îți fie frică de mine!

Un elev de clasa a IX-a de la Colegiul Auto ”Traian Vuia” din Târgu Jiu a fost amenințat chiar de către un profesor de sport din cadrul aceleiași instituții de învățământ. Conform unei înregistrări audio, cadrul didactic se aude cum îi spune elevului că o să ajungă să îi fie frică de el.

Motivul revoltei cadrului didactic ar fi fost că elevii clasei a IX-a s-ar fi aliat cu alții din clasa a XII-a împotriva sa, acesta fiind înregistrat atunci când vorbește urât cu ei. Aflând acest lucru, profesorul s-a enervat. Elevii se plâng de faptul că sunt jigniți mai tot timpul de cadrul didactic.

”Nicio problemă, stai liniștit, că am grijă și de tine. Scurt și la subiect. E coleg cu tine nea caisă ăla? Îți e frică de el? Stai liniștit, o să ajungi să îți frică de mine, prietene. Și restul care sunteți aici, vă acoperiți unul pe altul, sunteți abia în clasa a IX-a. Nu o să fie ca voi, o să fie ca mine”, spune profesorul, conform înregistrării audio prezentată în cadrul unei emisiuni la Târgu Jiu Tv.  

Conducerea Inspectoratului Școlar Județean Gorj spune că nu a fost înștiințată despre acest caz, dar va face verificări. 

Galerie foto


Vizualizări: 1,952

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: