Elev și student, prinși cu droguri la Târgu Jiu. Erau incoerenți!

Un tânăr de 21 de ani, student la Teologie, și un elev de 16 ani au fost prinși în noaptea de sâmbătă spre duminică având asupra lor 0,5 grame de etnobotanice. 

Tinerii se aflau pe o bancă, pe strada Theodor Aman, din municipiul Târgu Jiu, atunci când au fost depistaţi. Cei doi s-au ales cu dosar penal și sunt cercetați în stare de libertate. 

Cei doi au fost găsiți de o patrulă a Poliției Locale. "În urma verificărilor, agenții constatatori au procedat la legitimarea tinerilor, ocazie cu care a reieșit faptul că aceștia sunt domiciliați în municipiul Târgu Jiu. Pe parcursul discuțiilor purtate cu aceștia, agenții constatatori au observat că nu erau coerenți în vorbire și nu își păstrau echilibrul, aceștia fiind suspectați de consumul unor substanțe cu efect halucinogen. De asemenea, asupra lor au fost găsite foițe de staniol în interiorul cărora se afla un praf brun – verzui și un cuțit cu o lungime de 30 de centimetri. Substanțele au fost recunoscute de cei doi tineri, iar conform declarațiilor făcute, acestea erau de tip etnobotanic", arată un comunicat al Poliției Locale Târgu Jiu. 

Persoanele în cauză au fost conduce la sediul Poliției Municipiului Târgu Jiu în vederea continuării cercetărilor. (A.A.)

Vizualizări: 4,564

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: