Un singur candidat la șefia IPJ Gorj. Cine este!

Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR) a scos la concurs postul de șef al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Gorj. Cei interesați să ocupe această funcție de conducere au putut să-și depună candidatura până vineri, 12 octombrie, ora 16:00. Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Române, Georgian Drăgan, o singură candidatură a fost depusă la acest concurs.

Cel care vrea să coordoneze activitatea IPJ Gorj de aici înainte este Decebal Drăghiea, cel care a condus inspectoratul până în data de 8 octombrie a.c., după care interimatul a fost preluat de Daniel Fețeanu, șef adjunct al inspectoratului.

Drăghiea a fost numit de două ori la rând, prin împuternicire pentru șase luni, șef al IPJ Gorj, iar o a treia nu mai era posibilă. Concursul va avea loc la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române din Bucureşti, în data de 29 octombrie. Selecția va consta în susţinerea unei probe unice de selecţie, respectiv un interviu structurat pe subiecte profesionale. Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se va face cu note de la 1 la 10. Pentru a fi declarat „admis”, Decebal Drăghiea trebuie să obțină cel puţin nota 7.00.

Vizualizări: 5,646

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: