Şi-a pus capăt zilelor la doar 13 ani

O fată de doar 13 ani din Tismana şi-a pus, vineri, capăt zilelor. Fata a fost găsită spânzurată de grinda podului garajului. Se pare că fata a recurs la acest gest în urma unor neînţelegeri apărute în familie. Întreaga comunitate a fost şocată de tragicul eveniment. Poliţiştii, dar și autoritățile locale au demarat anchete în acest caz.

Fata, Elena B., în vârstă de 13 ani, din Costeni, era elevă în clasa a VII-a la Școala Gimnazială din localitatea Celei. Cea care a găsit trupul neînsufleţit al fetei atârnând de ştreang a fost chiar mama sa, o femeie în vârstă de 33 de ani. Aceasta, împreună cu concubinul său, mai au împreună o altă fetiță, elevă în clasa a V-a. Conform anchetatorilor, înainte ca fata cea mare să recurgă la acest gest au fost nişte discuţii tensionate în familie. "O echipă s-a deplasat la faţa locului, s-a stabilit faptul că minora a fost găsită spânzurată într-o cameră a locuinţei, de o grindă. Au fost efectuate verificări, rezultând faptul că între minoră şi părinţii acesteia au avut loc mai multe discuţii contradictorii, în familie existând o stare de tensiune. În urma examinării cadavrului nu au fost identificate urme de violenţă pe corp", a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Gorj. Cadavrul a fost transportat la morga Serviciului de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.
Autoritățile locale din Tismana spun că vestea a şocat întreaga comunitate. "E o familie din comunitatea de romi de la Costeni. Este o familie care nu a creat probleme până acum, are o stare materială destul de bună. Cea care s-a spânzurat a fost o elevă care, după părerea dirigintei, profesoara de română, a fost o elevă mediocră la învăţătură, dar fără probleme de frecvenţă. Vă daţi seama că a fost un şoc deosebit pentru mamă, pentru soră să o găsească spânzurată într-o construcţie anexă", a explicat Marian Slivilescu, primarul orașului Tismana.
Reprezentanţii primăriei Tismana au spus că vor sprijini familia îndurerată dacă va fi cazul, dar şi că vor face o anchetă socială. Cel mai probabil părinții și sora fetiței vor avea nevoie şi de consiliere psihologică.

Vizualizări: 3,634

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: