Elevă accidentată pe trecerea de pietoni

O minoră de 13 ani din Târgu-Jiu a fost lovită în plin de o maşină în timp ce s-a angajat în traversarea străzii prin loc marcat, chiar în faţa Şcolii Gimnaziale „Ecaterina Teodoroiu”. Şoferul susţine că nu a observat-o. Minora a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu cu un traumatism cranian.

După ce a terminat orele a plecat spre casă, însă a ajuns la spital. Chiar în faţa şcolii în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni a fost lovită de o maşină. „Nu am văzut-o. Pur şi simplu m-am trezit cu ea în faţa maşinii. Am încercat cât am putut să evit, dar nu am reuşit. Am acroşat-o puţin. Nu ştiu cum s-a întâmplat”, spune şoferul.

Oamenii prezenţi la locul accidentului nu şi-au imaginat cum s-a întâmplat totul mai ales că fata traversa pe trecerea de pietoni.

Poliţia ajunsă imediat la faţa locului a demarat cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier soldat cu rănirea unei persoane. „Din primele cercetări efectuate la faţa locului se pare că de vină pentru producerea accidentului este şoferul autoturismului care nu a acordat prioritate de trecere minorei de 13 ani care s-a angajat în trecerea străzii prin loc permis”, a declarat Marius Cărăvan, agent principal IPJ Gorj.

Vizualizări: 162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: