Elevă din Gorj, premiată de OMV Petrom

Patricia Bârsan, elevă a Colegiului Comercial ”Virgil Madgearu” din Târgu Jiu, a fost premiată de OMV Petrom. Tânăra a participat la Tabăra Meseriașilor din Țara lui Andrei și a fost recompensată cu premiul ”#sepoate” la categoria Educație. Patricia se pregătește pentru o carieră în gastronomie, mai ales că a devenit ucenic al renumitului chef Cezar Munteanu.

Patricia a participat ca elev în seria bucătarilor și ospătarilor în cadrul ediției 2016 a Taberei Meseriașilor din Țara lui Andrei. A revenit în tabără anul acesta ca angajat în bucătărie și a devenit astfel unul dintre ucenicii mentorului seriei, Chef Cezar Muntenu. În plus, Patricia a acceptat provocarea de a lucra ca sous chef în bucătăria lui Chef Cezar Munteanu.

După ce va absolvi liceul, tânăra va urma o carieră în domeniul gastronomic. ”Liceana din Gorj este un exemplu de talent și vocație urmată de pe băncile școlii și se pregătește deja pentru o carieră în gastronomie. Premiile #sepoate au fost acordate cu ocazia aniversării a 10 ani de responsabilitate socială OMV Petrom inițiatorilor, beneficiarilor, partenerilor sau proiectelor din domeniile susținute de companie”, au transmis reprezentanții OMV Petrom.

Tabăra Meseriașilor face parte din programul România Meseriașă al OMV Petrom și este un proiect bazat pe ateliere de dezvoltare profesională și personală pentru elevii și profesorii din clasele IX-XI din licee tehnologice și școli profesionale. OMV Petrom sărbătorește anul acesta 10 ani de când dezvoltă proiecte de responsabilitate socială. Timp de un deceniu, compania a investit 49 de milioane de euro pentru dezvoltarea sustenabilă a comunităților din România.

Vizualizări: 4,346

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: