Eleva din Motru care a reușit să ia zece pe linie la examenul de Bacalaureat

Rezultat remarcabil înregistrat la Colegiul Național "George Coșbuc", din Motru, care intră, și în acest an, în rândul unităților de învățământ de top din județul Gorj. Olimpica Diana Oprea, absolventă din Motru, a reușit să obțină zece pe linie la examenul de Bacalaureat.

A obținut 10 la Limba Română, 10 la Istorie, iar la Logică a luat 9,70. A făcut contestație și corectorii i-au mărit nota. Așa a ajuns să aibă 10 pe linie și să fie singura elevă din Colegiul din Motru care a reușit această performanță.

 

Nu sunt de neglijat nici restul mediilor notate în dreptul acestui liceu. Un alt elev a luat Bac-ul cu 9.96.

 

„Felicitări elevilor și profesorilor Colegiului Național “George Coșbuc”! Două examene promovate cu rezultate frumoase: EN (promovabilitate 92%), Bacalaureat (promovabilitate 93,10%) Felicitări copilului nostru de și cu nota 10 (Diana Oprea), felicitări celor 26 de elevi cu medii peste 9, celor 44 de elevi cu media peste 8, celor 66 de elevi cu media peste 7, celor 24 de elevi cu media peste 6! Le dorim succes la celelalte examene care îi așteaptă” , a fost anunțul conducerii unității de învățământ.

 

După rezolvarea contestațiilor și afișarea rezultatelor finale, în Gorj, 9 elevi au luat 10 pe linie la examenul de Bacalaureat. Patru elevi sunt de la Colegiul Național "Tudor Vladimirescu". Trei medii de 10 au fost înregistrate la Colegiului Național "Ecaterina Teodoroiu". Încă două medii de 10 au fost la Colegiul Economic "Virgil Madgearu", respectiv Colegiul "George Coșbuc", din Motru.

Vizualizări: 5,340

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: