Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Măsuri anticaniculă în Gorj

Autoritățile din Gorj iau primele măsuri împotriva caniculei! Prefectul de Gorj a solicitat primăriilor să trateze cu maximă seriozitate acest subiect și să ia toate măsurile ce se impun în zilele caniculare, astfel încât să fie prevenite incidentele. 

Primăriile din municipiile Târgu Jiu și Motru vor trebui să instaleze corturi unde oamenii să se poată adăposti preț de câteva minute.

"Am stabilit măsurile pe care le vom lua. DSP și ITM va verifica tot ceea ce se pregătește pe perioada aceasta de caniculă. Am anunțat primarii de municipii să aibă instalate acele corturi cu aer condiționat și apă, mai ales pentru persoanele vârstnice. Nu vrem să vedem oameni căzuți pe stradă", a afirmat prefectul județului Gorj, Marcel Iacobescu. 

De altfel, specialiștii recomandă populației să se ferească pe cât posibil de expunerea la soare în intervalele orare când temperaturile ating valorile de vârf. O atenție deosebită trebuie dată hidratării. 

În special copiii și vârstnicii sunt cei care trebuie să se ferească de razele puternice ale soarelui.

Vizualizări: 722

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: