Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Școală modernă într-o comună din Gorj

Elevii din comuna Godinești vor învăța într-o școală modernă! Autoritățile locale au reușit să reabiliteze și să extindă vechea unitate școlară, iar din toamnă elevii vor beneficia de cele mai bune condiții de învățare. 

Nu mai puțin de 140 miliarde de lei vechi a investit primaria comunei Godinești în vechea școală gimnazială, iar asta a dus reabilitare totală. Banii sunt din fonduri guvernamentale și cu ajutorul lor au mai fost construite încă trei corpuri noi.

"Este un proiect foarte important pentru comunitatea noastră. În toamnă, când vor veni la școală, elevii vor păși într-un spațiu mare și modern. Am reabilitat vechea cladire și am construit încă trei noi corpuri. Toaletele sunt în interior. În plus, copiii vor mai avea și o mini sală de sport. Acest proiect este deosebit de important pentru noi, pentru că am venit în sprijinul copiilor și al actului educațional din comună", a declarat primarul localității Godinești, Aurariu Coman.

Vizualizări: 1,524

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: