Jandarmii gorjeni, misiune în Roșia de Amaradia

În acest weekend, jandarmii gorjeni vor asigura măsurile de ordine și siguranță a participanților la Zilele comunei și Festivalul cântecului, portului și dansului popular – portul popular la Roșia de Amaradia, organizate la stadionul din centrul localității. 

    

Jandarmii gorjeni vor executa misiuni în mod independent cât și în sistem integrat, în cadrul echipajelor mixte iar pentru siguranța cetățenilor, vom fi prezenți în zona de desfășurare a activităților organizate, cu misiunea de a preveni și combate faptele antisociale.    

     

Jandarmii montani din Rânca, Runcu și Tismana vor executa misiuni de patrulare în zonele de agrement și se vor asigura că turiștii nu vor întâmpina probleme care să afecteze ordinea și liniștea publică. Recomandăm turiştilor care se vor afla în zonele turistice montane din județul Gorj, să parcurgă traseele turistice marcate corespunzător cu un echipament adecvat, să aibă asupra lor un telefon mobil încărcat pentru a anunţa la numărul de urgenţă 112 incidentele sau problemele legate de ordinea publică.

     

Vizualizări: 876

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: