Elevi din Motru, premiaţi la un concurs naţional

Elevii Colegiului Tehnic „George Coşbuc” din Motru s-au clasat pe podium la un concurs naţional pe teme de protecţie civilă – „Cu viaţa mea apăr viaţa”. Peste 130 de elevi de gimnaziu și liceu au participat, săptămâna trecută, la Deva, la faza națională a concursului cercurilor tehnico-aplicative din școli situate în 20 de județe de pe întreg cuprinsul țării. „Echipele mixte s-au întrecut în două probe practice constând în transportul unei victime pe o targă pe o distanță de 50 de metri și parcurgerea unui traseu sinuos cu masca cu vederea obturată pe figură. Cea de-a treia probă a constat într-un test grilă cu tematică din domeniul prevenirii situațiilor de urgență”, au anunţat reprezentanţii ISU Hunedoara.

Cea mai bună echipă de liceeni a fost desemnată cea a Liceului Teoretic „Racoviţă” din Galaţi, pe locul doi clasându-se Colegiul Naţional „George Coşbuc”din Motru, judeţul Gorj, iar pe locul trei - Colegiul Tehnic Energetic din Cluj-Napoca. La secţiunea dedicată elevilor de gimnaziu, primul loc a revenit echipei Şcolii Gimnaziale nr. 3 Galaţi, urmată de Şcoala Gimnazială Târnova, din judeţul Caraş-Severin şi de Colegiul Naţional „George Coşbuc” din Motru.

În cele trei zile petrecute în judeţul Hunedoara, elevii au avut ocazia să viziteze obiectivele turistice din zonă şi au participat la un foc de tabără impresionant organizat la poalele Dealului Uroi, lângă oraşul Simeria.

Galerie foto


Vizualizări: 1,865

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: