Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Școala Internațională de Vară „Constantin Brâncuşi” - 2019

Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu va organiza în perioada 17 - 26 iulie 2019, Școala Internațională de Vară „Constantin Brâncuşi”- ediția a IV-a. Cuvântul de bun venit va fi adresat participanților joi, 18 iulie 2019, ora 11.00, la sediul Universității din str. Tineretului, nr. 4 - Campus Studențesc Debarcader, sala „Auditorium Maximum”.

La această activitate vor participa 30 de elevi și însoțitori din Serbia și din Republica Moldova, alături de studenți și cadre didactice ale Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu.

Programul școlii de vară va cuprinde cursuri teoretice privind: integrarea în UE, recunoașterea diplomelor, educația anticorupție, aspecte privind dezvoltarea durabilă etc., dar și evenimente culturale și recreative prin care se dorește dezvoltarea interesului pentru cultura română și, totodată, dezvoltarea mentalității multiculturale.

Școala Internațională de Vară „Constantin Brâncuşi” – ediția a III-a se desfășoară ca activitate în cadrul proiectului cu titlul „Etnici români la UCB - Școala Internațională de Vara „Constantin Brâncuși” – Ediția a IV-a”, proiect realizat cu sprijinul Ministerului pentru Românii de Pretutindeni,

Vizualizări: 806

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: